Call Us +389 72 228066

Showing all 6 results

 • Путер за тело – Грозје

  Направен исклучиво од висококвалитетни растителни масла и путери (кокосово, бадемово, авокадо, маслиново, карите. какаов путер), овој богат природен нутритиент ќе ја подобри еластичноста на вашата кожа, дарувајќи ја со есенцијални витамини, протеини и масни киселини. Кожата ќе заблеска со нов сјај и неодолив сладок мирис на грозје, надополнет со сензуалната арома на кашмир и цимет.

  330.00den. Add to cart
 • Путер за тело – Ѓумбир

  Направен исклучиво од висококвалитетни растителни масла и путери (кокосово, бадемово, авокадо, маслиново, карите. какаов путер), овој богат природен нутритиент ќе ја подобри еластичноста на вашата кожа, дарувајќи ја со есенцијални витамини, протеини и масни киселини. Кожата ќе заблеска со нов сјај и лесен освежителен мирис на бел чај и ѓумбир.

  330.00den. Add to cart
 • Путер за тело – Јасмин

  Направен исклучиво од висококвалитетни растителни масла и путери (кокосово, бадемово, авокадо, маслиново, карите. какаов путер), овој богат природен нутритиент ќе ја подобри еластичноста на вашата кожа, дарувајќи ја со есенцијални витамини, протеини и масни киселини. Кожата ќе заблеска со нов сјај и егзотичен мирис на свеж јасмин, надополнет со слатка нота на миро

  330.00den. Add to cart
 • Путер за тело – Мошус и Крин

  Направен исклучиво од висококвалитетни растителни масла и путери (кокосово, бадемово, авокадо, маслиново, карите. какаов путер), овој богат природен нутритиент ќе ја подобри еластичноста на вашата кожа, дарувајќи ја со есенцијални витамини, протеини и масни киселини. Кожата ќе заблеска со нов сјај и сензуален мирис – топла, атрактивна комбинација на мошус и свежа цветна нота на крин.

  330.00den. Add to cart
 • Путер за тело – Папаја

  Направен исклучиво од висококвалитетни растителни масла и путери (кокосово, бадемово, авокадо, маслиново, карите. какаов путер), овој богат природен нутритиент ќе ја подобри еластичноста на вашата кожа, дарувајќи ја со есенцијални витамини, протеини и масни киселини. Кожата ќе заблеска со нов сјај и свежителен неодолив тропски мирис на папаја и манго.

  330.00den. Add to cart
 • Путер за тело – Чоко

  Направен исклучиво од висококвалитетни растителни масла и путери (кокосово, бадемово, авокадо, маслиново, карите. какаов путер), овој богат природен нутритиент ќе ја подобри еластичноста на вашата кожа, дарувајќи ја со есенцијални витамини, протеини и масни киселини. Кожата ќе заблеска со нов сјај и неодолив сладок мирис на чоколадо и ванила

  330.00den. Add to cart
en_USEnglish