Call Us +389 72 228066

Welcome to the world of
LaSoy and LaCha
Your world of natural products for body and soul. Learn more

Simply more for you!

Од почетните неколку типа сапуни и купки, палетата низ години ја развивме во низа разновидни продукти, регистирани под домашен бренд LaSoy. Oколу 80 типа на производи со различни додатоци и мириси – природни сапуни, балзами за нега на стапала, раце и усни, препарати за нега на тело – млека, путери, пилинзи, рол-они, млеко за сончање, масажни производи, креми за нега на лице, шеа путери и купки.

Вториот дел од нашата приказна е LaCha.  Идејно компатибилен на LaSoy козметиката – природен и без конзерванси, овој бренд опфаќа преку 70 разновидни рефусни чаеви и прибор за чај. Тие се посебно селектирани и донесени од различни делови од светот – Индија, Кина, Јапонија, Цејлон, Јужна Африка и Јужна Америка.

Продавница #1 – бул. Св.Климент Охридски бр.45 – 072/228077

работно време: пон-пет. 9-19:30 часот (скратено работно време во јули и август 10-18h), сабота 10-18 часот

Продавница #2 – Верo Центар – 071272752

работно време: секој ден 10-22 часот

Dress your skin in LaSoy!

We select only the best ingredients for your skin. What goes ON your body, goes IN your body.
Look at our collection

НОВОСТИ

Каталози
La Cha

Wiseman's potion!

The teas from the untouched nature from our planet are the secret of long-lasting life.

Производи

instagram feed

Shop – Kлимент Охридски, 45, Скопје
работно време: пон-пет. 9-19:30 часот, сабота 10-18 часот

Штанд – Веро Центар, Кочо Рацин бр. 1, Скопје
работно време: секој ден 10-22 часот

Social Media
Contact
Phone: (+389) 72 22 80 77

Email: office@lasoy.com.mk

en_USEnglish