Call Us +389 72 228066

Showing all 5 results

 • Assam

  Индиски црн чај со остар мирис и интензивен, зачинест, полн вкус.

  120.00ден1,200.00ден Select options
 • Ceylon OP Pettiagalla

  Високоароматичен црн чај со интензивен вкус и зачинеста, по малку сладникава арома.

  130.00ден1,300.00ден Select options
 • Darjeeling F.F.

  Еден од најпопуларните индиски црни чаеви, со свеж, зачинест, тревкаст вкус.

  160.00ден1,600.00ден Select options
 • English Breakfast

  Мешавина на црн чај од специјално избрани цејлонски ридски предели и ароматични Assam и африкански типови

  110.00ден1,100.00ден Select options
 • Lapsang Souchong

  Специфичен црн чај со крупни, темни ливчиња со остра нота на чад

  150.00ден1,450.00ден Select options
en_USEnglish