Call Us +389 72 228066

Showing 1–9 of 17 results

 • Bancha

  Класичен традиционален јапонски чај за секојдневна употреба.

  100.00ден1,000.00ден Select options
 • Genmaicha

  Јапонски Bancha чај со вкус на експандиран ориз

  190.00ден1,900.00ден Select options
 • Gunpowder

  Најпопуларниот кинески зелен чај, со оригинален вкус и многу силна арома.

  80.00ден800.00ден Select options
 • Gunpowder – Temple of Heaven

  Познат како “Zucha” или “бисерен чај” во облик на зрно, кој може да се пие во било кој период на денот.

  110.00ден1,100.00ден Select options
 • Gyokuro Asahi

  Еден од најдобрите јапонски зелени чаеви кој поради високата содржина на антиоксиданси спаѓа во топ 10 листата

  490.00ден4,900.00ден Select options
 • Kekecha

  Уникатен жолт чај со благ, питок и слабо зачинест вкус.

  450.00ден1,780.00ден Select options
 • Kukicha

  Фантастичен специјалитет со изразито сладок вкус и суптилна нота на кафе.

  190.00ден1,900.00ден Select options
 • Matcha Kawane (органска) DE-ÖKO-003

  Првокласен органски зелен чај во прав од Јапонија

  1,800.00den. Add to cart
 • Organic China Chun Mee DE-ÖKO-003

  Органски култивиран зелен чај со питок вкус

  120.00ден1,150.00ден Select options
en_USEnglish