Call Us +389 72 228066

Showing all 6 results

 • Млеко за тело – Ѓумбир

  Омекнете ја својата кожа со ова неодоливо и нежно LaSoy млеко за тело – 100% природно и рачно изработено од висококвалитетни масла и путери, со свежа арома на бергамот и ѓумбир.

  440.00den. Add to cart
 • Млеко за тело – Јасмин

  Омекнете ја својата кожа со ова неодоливо и нежно LaSoy млеко за тело – 100% природно и рачно изработено од висококвалитетни масла и путери, со нежна и егзотична арома на јасмин.

  440.00den. Add to cart
 • Млеко за тело – Калинка

  Омекнете ја својата кожа со ова неодоливо и нежно LaSoy млеко за тело – 100% природно и рачно изработено од висококвалитетни масла и путери, со свежа овошна арома на калинка и капина.

  440.00den. Add to cart
 • Млеко за тело – Малина

  Омекнете ја својата кожа со ова неодоливо и нежно LaSoy млеко за тело – 100% природно и рачно изработено од висококвалитетни масла и путери, со неодолива арома на шумско овошје комбинирана со слатка нота на ванила.

  440.00den. Add to cart
 • Млеко за тело – Портокал

  Омекнете ја својата кожа со ова неодоливо и нежно LaSoy млеко за тело – 100% природно и рачно изработено од висококвалитетни масла и путери, со слатка и свежа цитрусна арома.

  440.00den. Add to cart
 • Млеко за тело – Црешов цвет

  Омекнете ја својата кожа со ова неодоливо и нежно LaSoy млеко за тело – 100% природно и рачно изработено од висококвалитетни масла и путери, со слатка заводлива арома на црешов цвет.

  440.00den. Add to cart
en_USEnglish