Кошничка 0 0.00ден

Високо квалитетна и ексклузивна галантерија без која ритуалот на подготовка и пиење на чај не би можел да се замисли!
Шољи, T-4-1 сетови за една особа, Шољи со капак и цедилка, чајници, лимени кутии за чување чај, цедилки во различни облици и сетови изработени по највисоки стандарди од порцелан, коскен порцелан, стакло, керамика, железо, глина…
Сите производи се специјално дизајнирани, рачно боени и изработени од висококвалитетни материјали со цел потполно да уживате и да се препуштите на вкусот на чајот!

Showing 1–9 of 245 results

mk_MKMacedonian