LaSoy & LA CHA - Health and Pleasure Shop

Македонски (Macedonian)

Вашата кошничка

Вашата кошничка во моментов е празна.

What's New Here - Handmade Cosmetics

Left direction
Шеа путер
Шеа путер
190.00 MKD
Пенаст шеа путер за бебиња
Пенаст шеа путер за бебиња
360.00 MKD
Чаено дрво & ананас шеа бутер
Чаено дрво & ананас шеа бутер
220.00 MKD
Здравец пенаст шеа бутер
Здравец пенаст шеа бутер
220.00 MKD
Бел чај & ѓумбир шеа путер
Бел чај & ѓумбир шеа путер
220.00 MKD
Анти - целулитен цимет пилинг
Анти - целулитен цимет пилинг
400.00 MKD
Анти - целулитен кафе пилинг
Анти - целулитен кафе пилинг
400.00 MKD
Чоко - минт & Чоко - ванила пилинг
Чоко - минт & Чоко - ванила пилинг
400.00 MKD
Бел чај & ѓумбир пилинг
Бел чај & ѓумбир пилинг
400.00 MKD
Сладок портокал
Сладок портокал
400.00 MKD
Мошус
Мошус
400.00 MKD
Нане & aнанас млеко
Нане & aнанас млеко
350.00 MKD
Бергамот & ѓумбир млеко
Бергамот & ѓумбир млеко
350.00 MKD
Чоко - ванила путер за тело
Чоко - ванила путер за тело
330.00 MKD
Чоко - минт путер за тело
Чоко - минт путер за тело
330.00 MKD
Бел чај & ѓумбир путер
Бел чај & ѓумбир путер
330.00 MKD
Папаја путер за тело
Папаја путер за тело
330.00 MKD
Грапа путер за тело
Грапа путер за тело
330.00 MKD
Маск путер за тело
Маск путер за тело
330.00 MKD
Маслени купки
Маслени купки
350.00 MKD
Шумливи цврсти купки
Шумливи цврсти купки
150.00 MKD
Балзам за стапала - Камилица
Балзам за стапала - Камилица
230.00 MKD
Балзам за стапала - Лаванда
Балзам за стапала - Лаванда
230.00 MKD
Балзам за раце
Балзам за раце
230.00 MKD
Балзам за усни
Балзам за усни
100.00 MKD
Пробни сапуни
Пробни сапуни
360.00 MKD
Рефусни сапуни
Рефусни сапуни
360.00 MKD
Упс! торбичка
Упс! торбичка
490.00 MKD
Хотелски сапуни
Хотелски сапуни
5 000.00 MKD
Сапуни по нарачка
Сапуни по нарачка
Јавете се за цена
Свадбени пакети со сапуни
Свадбени пакети со сапуни
2 000.00 MKD
Свадбена сапун торта
Свадбена сапун торта
Јавете се за цена
Чоко-ванила, Чоко-минт
Чоко-ванила, Чоко-минт
170.00 MKD
Бергамот & ѓумбир течен сапун
Бергамот & ѓумбир течен сапун
170.00 MKD
Сапун торта
Сапун торта
160.00 MKD
Бајадера
Бајадера
180.00 MKD
Сапун за бричење
Сапун за бричење
330.00 MKD
Здравец сапун за лице
Здравец сапун за лице
160.00 MKD
Зелена глина
Зелена глина
160.00 MKD
Сладок портокал
Сладок портокал
140.00 MKD
Босилек
Босилек
160.00 MKD
Сапун за стапала
Сапун за стапала
120.00 MKD
Меден кокос
Меден кокос
140.00 MKD
Источна магија сапун
Источна магија сапун
160.00 MKD
Чиста камилица сапун
Чиста камилица сапун
140.00 MKD
Лаванда сапун
Лаванда сапун
160.00 MKD
Утринско нане сапун
Утринско нане сапун
140.00 MKD
Циметов пламен сапун
Циметов пламен сапун
160.00 MKD
Right direction
LaSoy & LaCha: Почетна Козметика Козметика

Имате прашање?

Контактирајте нé:

  • Тел: (+389) 72 22 80 77
  • Факс: (+389) 72 22 80 77
  • Email: office@lasoy.com.mk
  • Вебсајт: www.lasoy.com.mk

LaSoy природна козметика

LaCha чај и кафе