Call Us +389 72 228066

Simply more for you!

Од почетните неколку типа сапуни и купки, палетата низ години ја развивме во низа разновидни продукти, регистирани под домашен бренд LaSoy. Oколу 80 типа на производи со различни додатоци и мириси – природни сапуни, балзами за нега на стапала, раце и усни, препарати за нега на тело – млека, путери, пилинзи, рол-они, млеко за сончање, масажни производи, креми за нега на лице, шеа путери и купки.

Вториот дел од нашата приказна е LaCha.  Идејно компатибилен на LaSoy козметиката – природен и без конзерванси, овој бренд опфаќа преку 70 разновидни рефусни чаеви и прибор за чај. Тие се посебно селектирани и донесени од различни делови од светот – Индија, Кина, Јапонија, Цејлон, Јужна Африка и Јужна Америка.

Продавниц #1 – бул. Св.Климент Охридски бр.45

Продавница #2 – Верo Центар

Dress your skin in LaSoy!

We select only the best ingredients for your skin. What goes ON your body, goes IN your body.
Look at our collection
Shop

Most popular products

More products
La Cha

Wiseman's potion!

The teas from the untouched nature from our planet are the secret of long-lasting life.

Learn more
Address

     Продавница – Kлимент Охридски, 45, Скопје

     Штанд – Веро Центар, Кочо Рацин бр. 1, Скопје

Social Media
Contact
Phone: (+389) 72 22 80 77

Email: office@lasoy.com.mk

en_USEnglish
mk_MKMacedonian en_USEnglish